Over ons

Kies je ervoor om met ons samen te werken , dan kies je voor:

  • Ruim 18 jaar advieservaring in zakelijke dienstverlening, voor publieke sector en verzekeringen
  • Achtergrond NLP master, verslavingszorg, positieve psychologie en Vitaliteit
  • Experts op de gebieden NLP, Coaching, Voeding, Beweging
  • Professionaliteit en oplossingsgericht werken, de mens staat centraal
  • Multidisciplinaire zorg
  • Minder verzuim en verloop in je onderneming

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over ons en onze  dienstverlening?

Neem contact op

Het team

Mijn naam is Jaap Stoutjesdijk oprichter van Grenzeloos.

Door mijn jarenlange ervaringen in het bedrijfsleven, bij vraagstukken over stress, ziekteverzuim en burn-out,  weet ik hoe belangrijk maatwerk is. Ik blijf nog steeds mijn eigen grenzen verleggen en sta voor kwaliteit. Mensen laten groeien in persoonlijk leiderschap is mijn passie.

Persoonlijk statement: Laat mij binnen toegestane grenzen, grenzeloos het leven leven.

Mijn naam is Silke Stoutjesdijk.

Ik laat mensen en organisaties kleur bekennen als het om hun vitaliteit en gedrag gaat en zet hen ertoe aan van vitaliteit een dagelijkse routine te maken. Hoe ik dat doe? Als ACT-or en gecertificeerde DISC & Drijfveren professional heb ik gevalideerde instrumenten ter beschikking om snel tot de kern te komen. Samen met jou bouw ik aan een krachtige fundering.

Verandering? Gegarandeerd! Geloof me, vitaliteit maakt het leven en/of organisatie (kleur)rijker.

Annemarie de Jonge
Coach sociaal domein

Tessa van de Voorde
Verpleegkundig specialist GGZ

Jaap Stoutjesdijk
Zakelijke coaching en training

Robbie Stoutjesdijk
Jeugdcoach

Sonja Geleijnse
Administrative medewerker

Anne Dirksen
Coach sociaal domein

   Mijn naam is Robbie Stoutjesdijk

ETISCHE CODE ALS COACH EN BEGELEIDER

Met de grootste zorg en inspanning geef ik vorm aan het begeleiden/coachen van jou in het coachtraject.

In mijn coaching naar de coachee neem ik het volgende mee:

–              Persoonlijk:

Ik stel het persoonlijke altijd boven de rest. Daarom stel ik veel waarde aan wederzijds vertrouwen in onze samenwerking naar iets moois. Ik streef, zonder daarbij het persoonlijke en ons doel uit het oog te verliezen, naar een prettige samenwerking. Openheid en eerlijkheid naar elkaar toe staat hierin centraal om tot de kern te komen van jouw hulpvraag.

–              Integriteit:

Ik maak beloftes en kom die beloftes na. Eerlijkheid, eenvoudigheid, zorgvuldigheid en vertrouwen zijn mijn kernwoorden. Het is mijn taak om je te begeleiden/coachen op de weg naar een positieve verandering in houding en gedrag, zodat je met de juiste handvaten zelfstandig verder kan in het leven.

–              Vertrouwelijkheid:

Buiten de privacyverklaring van de AVG, ga ik vertrouwelijk om met die informatie die jij met mij deelt. Zo zal inhoudelijke informatie niet gedeeld worden met je ouders en/of docenten.

Indien er signalen zijn die de veiligheid van jou of je directe omgeving in gevaar brengen, dan heb ik een meldplicht. Ik zal dan uiteraard eerst met jou in overleg gaan.

–              Respect:

Jij en ik zijn hetzelfde en iedereen is uniek. Vol mogelijkheden en kansen. Wees vooral jezelf,  dat ben ik ook. Daarnaast respecteer ik de emotionele grenzen. “Jij bent genoeg”

–              Verantwoordelijkheid:

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en het te bewandelende pad. Ik coach en begeleid je naar het moment zodat je zelf in staat bent om het verder alleen te kunnen doen. Wel neem ik de verantwoording als coach en begeleider op me en zal die verantwoordelijkheid ook uitstralen en laten zien en voelen.

–              Professionaliteit:

Coaching is een vak in beweging en in continue ontwikkeling. Dit betekent dat elk coaching traject leerzaam is omdat iedereen anders en uniek is. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan scholing en cursussen om mezelf te ontwikkelen als mens en coach.

   Mijn naam is Tessa van de Voorde

Ik, in functie als verpleegkundig specialist GGZ, ben kundig en inzetbaar op het gehele terrein van de geestelijke gezondheidszorg. Ik bied medische en verpleegkundige zorg (waaronder expert bij complexe zorg, waaronder: ontwikkelingsstoornissen, trauma gerelateerde klachten, angst- en stemmingsstoornis, eetstoornis, emotieregulatieproblematiek e.d.) bij kinderen, jeugdige en volwassene met psychische stoornissen en zijn of haar omgeving.

Ik heb ook specifieke aandacht voor de comorbiditeit van verschillende psychiatrische stoornissen en mogelijk samenhangend met somatische onderliggende aandoeningen.

 

Ik ben in staat om zowel naar de ziekte te kijken als naar de cliënt(e) als ‘persoon’ in zijn context. Zo bied ik mensgerichte zorg die zich richt op gezondheid, functioneren, kwaliteit van leven en waardigheid van het leven.

 

In het beroep van verpleegkundig specialist GGZ staat het klinisch handelen centraal. Ik, in rol van regiebehandelaar (kwaliteitsstatuur GGZ), onderhoud zelfstandige behandelrelaties met een omschreven groep cliënten en geef zelfstandig vorm aan het gehele zorgproces (indiceren, diagnosticeren, behandelen, begeleiden, doorverwijzen etc.). Behandelingsinhoudelijk maak ik gebruik van psychodynamische, (cognitief-) gedragstherapeutische, groepsdynamische, milieu therapeutische en systemische interventies om cognities, stemmingen, gedragingen en houdingen van de cliënt(e) en diens systeem te beïnvloeden.

 

Verder ben ik bevoegd om binnen mijn deskundigheidsgebied zelfstandig te indiceren en voorbehouden handelingen uit te voeren, waaronder het voorschrijven van geneesmiddelen.

Waarbij ik het van belang vind mij te blijven ontwikkelen (wetenschappelijk) binnen mijn eigen specialisme, aandachtsgebied en mijn expertisegebied.

 

Als laatste wil ik benoemen dat ik mijzelf zie als een rolmodel voor anderen. Ik ben gericht op het kennis delen, een bijdrage leveren aan de deskundigheid van collega’s en andere zorgprofessionals.