Teamlid

Robbie Stoutjesdijk

ETISCHE CODE ALS COACH EN BEGELEIDER

Met de grootste zorg en inspanning geef ik vorm aan het begeleiden/coachen van jou in het coachtraject.

In mijn coaching naar de coachee neem ik het volgende mee:

–              Persoonlijk:

Ik stel het persoonlijke altijd boven de rest. Daarom stel ik veel waarde aan wederzijds vertrouwen in onze samenwerking naar iets moois. Ik streef, zonder daarbij het persoonlijke en ons doel uit het oog te verliezen, naar een prettige samenwerking. Openheid en eerlijkheid naar elkaar toe staat hierin centraal om tot de kern te komen van jouw hulpvraag.

–              Integriteit:

Ik maak beloftes en kom die beloftes na. Eerlijkheid, eenvoudigheid, zorgvuldigheid en vertrouwen zijn mijn kernwoorden. Het is mijn taak om je te begeleiden/coachen op de weg naar een positieve verandering in houding en gedrag, zodat je met de juiste handvaten zelfstandig verder kan in het leven.

–              Vertrouwelijkheid:

Buiten de privacyverklaring van de AVG, ga ik vertrouwelijk om met die informatie die jij met mij deelt. Zo zal inhoudelijke informatie niet gedeeld worden met je ouders en/of docenten.

Indien er signalen zijn die de veiligheid van jou of je directe omgeving in gevaar brengen, dan heb ik een meldplicht. Ik zal dan uiteraard eerst met jou in overleg gaan.

–              Respect:

Jij en ik zijn hetzelfde en iedereen is uniek. Vol mogelijkheden en kansen. Wees vooral jezelf,  dat ben ik ook. Daarnaast respecteer ik de emotionele grenzen. “Jij bent genoeg”

–              Verantwoordelijkheid:

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen keuzes en het te bewandelende pad. Ik coach en begeleid je naar het moment zodat je zelf in staat bent om het verder alleen te kunnen doen. Wel neem ik de verantwoording als coach en begeleider op me en zal die verantwoordelijkheid ook uitstralen en laten zien en voelen.

–              Professionaliteit:

Coaching is een vak in beweging en in continue ontwikkeling. Dit betekent dat elk coaching traject leerzaam is omdat iedereen anders en uniek is. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan scholing en cursussen om mezelf te ontwikkelen als mens en coach.

Alle teamleden