Samenwerkingspartners

Alleen ga je sneller, samen kom je verder…

ViaZuidWest kenmerkt zich door een persoonlijke aandacht bij verzuim. Ze ondersteunen HR bij juridische vraagstukken en verzorgen een preventieve aanpak door gedegen advies. U krijgt inzicht, adviezen en praktische oplossingen die een bijdrage leveren aan de gezondheid en de vitaliteit van uw medewerkers.

U bent hier op het juiste adres voor persoonlijke, pro-actieve, deskundige en hoogwaardig kwalitatieve dienstverlening gericht op arbodienstverlening en personele risicobeheersing.

 

 

Bezoek website

Met haar jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kan Hanneke zich snel verplaatsen in organisatievraagstukken en anderzijds de behoeftes van mensen in de organisatie. Ze kan de vertaling maken naar en ondersteuning bieden bij het opstellen van een vitaliteitsplan. De missie van Vitaal met Hanneke is: individuen, teams en organisaties te begeleiden naar meer vitaliteit.

Haar enthousiasme en inhoudelijk  sterke performance vinden we onmisbaar tijdens trainingen.

Bezoek website

Vitalogisch helpt individuen, teams & organisaties met maatwerk oplossingen voor uitdagingen op het gebied van vitaliteitsmanagement en duurzame inzetbaarheid. Hun missie? “Werkend Nederland Vitaal & Verbonden!” Hun expertise? Het creëren van bewustwording, urgentiebesef, een gemeenschappelijke taal rondom vitaliteit en eigen regie!

Het team van Vitalogisch bestaat uit zelfstandige, praktijkgerichte vitalogen die een groot netwerk door heel Nederland vormen.

 

Bezoek website

“Vitale medewerkers vormen vitale organisaties en andersom zorgen vitale organisaties voor vitale medewerkers”. Vitaliteit is maatwerk, of het nu gaat om een training of workshop of een compleet vitaliteitsprogramma. Grenzeloosvitaal wil werkgevers en werknemers  bewust maken van hun rol en verantwoordelijkheid rondom het onderwerp en ze inspireren een vitale werkomgeving en leefstijl te ontwikkelen.

Bezoek website

De term verslaving is van toepassing op middelen als alcohol, nicotine en drugs, maar ook gewoontes waar mensen geen weerstand aan kunnen bieden.

Wordt jouw leven bepaald door je verslaving?

Verslavingszorgzeeland is gespecialiseerd in het behandelen van verslavingen en onderliggende verslavingsproblematiek.

Bezoek website